På Kellerupgaard er vi opmærksomme på vigtigheden af beskyttelse af dine personoplysninger. Vi har derfor implementeret forsvarlige sikkerhedsforanstaltninger og procedurer for at beskytte dine personoplysninger.

Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne levere vores tjenester til dig, herunder navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi bruger disse oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med din bestilling, levere vores tjenester til dig, og for at sende dig relevant information om vores produkter og tjenester.

Vi gemmer dine personoplysninger i en sikker database og kun autoriseret personale har adgang til disse oplysninger. Vi sikrer os også, at vores databehandlere overholder gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Vi vil aldrig sælge eller dele dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at kunne levere vores tjenester til dig, eller hvis vi er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Du har altid ret til at anmode om at få adgang til, rette eller slette dine personoplysninger, som vi har gemt. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte os på kontakt@kellerupgaard.dk

Vi opdaterer løbende vores politik for beskyttelse af personoplysninger for at sikre, at vi altid overholder gældende lovgivning og beskytter dine personoplysninger på den bedst mulige måde.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores politik for beskyttelse af personoplysninger, kan du kontakte os på kontakt@kellerupgaard.dk