Selskabslokaler til bryllup

Lad Kellerupgaard danne den perfekte ramme for jeres fest-
Her tilbydes der charmerende selskabslokaler med rustikke rammer,
hvor der sans for detaljer og høj kvalitet. 

Bryllupslokaler

Vi tilbyder lokaler, der er velegnede til bryllup.
Vores lokaler er smagfuldt indrettet og udstyret med alt, hvad du behøver for at gøre dit bryllup til en uforglemmelig oplevelse. Derudover har vi et bredt udvalg af catering- og serveringsmuligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Bryllupslokaler

Vi tilbyder lokaler, der er velegnede til bryllup. Vores lokaler er smagfuldt indrettet og udstyret med alt, hvad du behøver for at gøre dit bryllup til en uforglemmelig oplevelse. Derudover har vi et bredt udvalg af catering- og serveringsmuligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker

Opdag vores lokaler

Besøg Kellerupgaard nær Kolding og oplev vores unikke lokaler.

Bryllup

Tryk for at læse mere

Bryllup i vores selskabslokaler

Vælg Kellerupgaard som sted for dit drømmebryllup - plads til op til 80 gæster
Læs mere

Inventar til bryllup

Vi stiller et bredt udvalg af inventar til rådighed ved bryllup. Du kan vælge mellem forskellige borde, stole, scener, lyd- og lysudstyr og meget andet, så du kan indrette lokalerne præcis, som du ønsker.

Køkken & Bar

Hos Kellerupgaard har vi et veludstyret bar- og køkkenområde, der er ideelt til festivaller, møder, konferencer og andre arrangementer. Vores bar- og køkkenfaciliteter er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede og servere mad og drikke. Du kan vælge mellem forskellige catering- og serveringsmuligheder.

Service til bryllup

Professionel service ved et bryllup. Vi har en erfaren team af medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med at planlægge og afholde dit bryllup. Vi tilbyder alt fra hjælp med indretning af lokalerne til udvælgelse af catering- og serveringsmuligheder.