Om os

Kellerupgaard er et smukt og historisk herregård, der tilbyder udlejning af selskablokaler og depotrum. Vores lokaler er ideelle til fester, konfirmationer, bryllupper, konferencer og andre arrangementer.

ET PAR FÅ ORD

Velkommen til Kellerupgaard, en historisk gård med rødder i landbrug, som blev opkøbt af Nadia og Mikkel Bogh i 2013. De havde andre planer for stedet end landbrug, da deres bagland lå inden for restaurations- og byggebranchen. Sammen har de stået for den gennemgribende renovering og driver i dag deres virksomhed fra begge gårdlænger. De føler en stor ære i at videreføre en slægtsgård af ældre dato og elsker den historie, gården har med sig. Velkommen til vores smukke gård, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig dag.

FRA KO-STALD TIL FEST & DEPOT

Kellerupgaard blev genopført i 1931 efter krigens ødelæggelser, gennemgik en total renovering i 2013. Vi har været opmærksomme på at bevare gårdens gamle sjæl under renoveringen, inklusive kampestens-sokler, synlige bjælker og originalt håndværk. Selvom gården tilbyder en anden service i dag end for 200 år siden, er det vigtigt for os at værne om historien og de originale rammer.

Hvad er kellerupgaard

Kellerupgaard tilbyder i alt 500 m2 sjælefyldte og rustikke selskabslokaler fordelt over to etager, med optimale muligheder for såvel en skøn ferie, samt repræsentative formål.

Festlokalerne indeholder 7 hyggeligt indrettede soveværelser med dobbeltsenge, 1 toilet med bad, poolbord og lounge 1 salen.

Selskabslokalernes stueetage indeholder et stort unikt lokale med udsigt til kip, projektor med lærred, og wifi tilkobling. Derudover et hyggeligt velkomst område med bar, stort praktisk køkken & opvask, 3 toiletter, samt en velindrettet terrasse med lounge og udendørs køkken og grill.

Kellerupgaard benyttes til udlejning af festlige arrangementer, firmaevents, konference eller familieweekender.

Kellerupgaard er ikke egnet til skole- og ungdomsgrupper.

Kellerupgaard tilbyder ligeledes udlejning af over 60 depotrum i forskellige størrelser fordelt på 850 m2.

Har du brug for erhvervsopbevaring, er Kellerupgaard en ideel løsning, da selskabslokalerne kan tilkobles i form af showroom, lagersalg, lancering af produkter, udstilling m.m.